Salam Aidilfitri..

Ishh..tak sabarnya nak tggu esok..balik kampung!! yey..yey..malam ni balik Pantai Dalam n esok bermulalah trip balik ke kampung.Harap2 semuanya ok dan selamat sampai ke rumah dalam keadaan selamat.Awal2 pagi tadi tergezut gak bila bukak blog ada satu comment.aku ingat sapela,rupanya en.nan merangkap bos aku kat PLF ni.wah,ekpressnya tau blog aku walhal aku lum lagi siap update.kalau blog lama dulu aku tak publish kat public coz its very confidential.aku tak ready sebenarnya nak share apa yang aku tulis utk orang lain tau.but sometimes we need somebody to share our feelings.mana tau dengan cara ni kita boleh release sket ketensionan kita..betul tak?
Dalam 2-3 hari lagi nak raya dah.Bagi aku raya ni tak best la sangat.nak sambut pun tak excited.tak macam tahun lepas…tapi tahun ni meriah bagi family aku coz semua anak2 emak berkumpul.adik aku yang kat oversea pun dah balik so raya sakan la dia.balas dendam 4 tahun raya kat negara orang. baju raya wat sampai 5 pasang,mengalahkan budak2..tapi memang wajar pun kita sebagai umat Islam bergembira hari raya ni,hari kemenangan selepas sebulan melawan hawa nafsu.jangan terover sangat dah la.aku harap aidilfitri yg bakal menjelma akan memberi kebahagiaan dan kegembiraan yang tak ternilai pada aku walaupun aku tak tau di mana dan bila..sempena raya ni,ada satu lagu raya yang aku suka dengar tiap kali raya tapi tahun ni lagi aku suka dengar sebab dah terkena kat batang hidung aku.ahaks..

Pulanglah – Aishah

termenung ku sendiri memendam rindu tidak menentu

kasih suci murni yang kita bina habis hancur oleh kata fitnah

di pagi hari raya hati sayu mengenang dirimu

mudahnya dikau menggantikan aku

seolah cintaku tak berharga

apakah suratan aidilfitri satu titik akhir

sekian lama bercinta kau tiada di hari mulia

keampunan ku pohon sekiranya aku yang berdosa

pulanglah ku merindui sayang

ku menantimu di hari raya..

selamat hari raya kepada semua bloggers, kengkawan especially members of Perdana Library Foundation yang aku baru join 5 hari..ampun dan maaf dipinta..

2 thoughts on “Salam Aidilfitri..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s