Letih..

Minggu ni aku rasa terlalu lama masa berlalu.Mungkin sebab aku terlalu letih dengan aktiviti di sini yang banyak melibatkan fizikal kerana kami semua terlibat dengan latihan rumah sukan dan sukan tara di IPIK.Latihan diwajibkan setiap petang bermula pukul 2,dengan cuaca yang panas terik..kena lak lari 800 meter.akibatnya aku demam lepas tu,bangun tidur suara dah takde.pasni nak ckp ngan orang kena la guna sign language.Muka lak sunburn.Maklum le dah lama tak exercise.dah lama tinggalkan aktiviti2 tu.Aduiih..berat betul dugaan nak jadi cikgu..tapi banyak lagi keje kena buat. pasni kena Bina Insan Guru,kena camping 4 hari.kena berkayak lak tu.Moga2 kuat la badan aku nak wat semua tu.

Assigment menggunung,aku perlu berundur dulu..keterbatasan waktu menyebabkan blog ini semakin sepi..harap teman-teman dapat memahami.

7 thoughts on “Letih..

  1. salam..
    letih ye.. huhu.. semoga cepat sembuh..
    kite datang2 tengok blog awak..
    sowi yer.. kite ada tersuke post awak.. kite copy hehe.. lambat gtau huhu.. sowi. btw gud luck in wat ever u do.. heheh🙂

  2. hye cik hilwa…
    saya pun nak berkenalan la gak. bleh tak? huhuhu…

    memang bagus la cik myasara bersukan. kalo keje kat PLF tu bukan bleh berpeluh pun. harap ada tasik je, tapi bukan boleh berkayak pun…huhu…

    p/s: teringat kat lirik lagu Surti & Tejo nyanyian kumpulan Jamrud: “Surti berlari kayak kesurupan….”

  3. mmg la bagus,aku rs klu en mun yg dok cni msti mengalami pecah lemak yg ketara..hehe.
    rindu arr nak dgr lagu tu..lagu yg sll dipasang kat pc suzie..surti dan tejo..huhu..

  4. hahaha..klu camni aku akan berusaha nak msk kpli..aku nak pecahkan lemah yg merata2 di bdn ku ini..huhuhu… bak kt amien ada tasik yg luas n cantik pun bkn leh berkayak…

  5. hahahaha..
    amin, sini bule kayak la.. hang ja yang tak tau nie…
    tu la… asyek dok buat super impose gambaq org ja. hahahahahahaa

    kak uda..
    pasai apa tukaq template nie.. dah tak happy la camnie..
    carila template yang nampak happy sikit…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s