classmate 2008

Tak sempat nak updates cerita baru.Bulan ni terlalu pack dengan assigment dan aktiviti maktab yang tidak terduga.Tiba-tiba je tgk kat notice board ada kursus tu kursus ni.Macam-macam..rindu nak mencoret sesuatu di sini jadi aku mencuri sedikit kesempatan yg ada meng`upload`kan gambar budak-budak kelas aku,K1.24 KPLI 2008,pemulihan khas.Gambar ni diambil di puncak bukit Jugra waktu Bina Insan Guru Mac lalu..Ada waktu terluang insyaallah akan ku curi-curi masa untuk menarikan pena dengan lebih panjang lagi..