Tag by Kak Ngah..

dah banyak kali kena tag ngan kwn2 tapi tak berkesempatan nak bukak blog.bz betul sejak masuk sekolah ni.so,aku buat mana yang sempat je la ye..

Nama-nama timangan -uda,huda,kak da..masa kat sekolah men.orang panggil Oda..suami panggil ayang..hehe

Anda seorg yg — orang ofis aku ckp aku kerek,kdg2 memang aku kerek pun ngan org yang aku tak kenal

Insan teristimewa ?? Kenapa dia terlalu istimewa dimata anda — keluarga tersayang and of course la suami

Lagu kesukaan anda –lagu In team..semua aku suka

Makanan kesukaan anda –laksa walaupun tak sedap aku belasah je

Warna kesukaan anda — biru and pastel

Sikap yg membuatkan anda stress — orang yang suka merajuk

Tiga benda yg mesti ader dlm beg anda — purse,handphone,kunci rumah

Kali terakhir anda menangis dan krn apa — org yang aku sayang marah aku atas sbb yg tak logik..ntah apa2

Advertisements