Mari baca buku..

Exam bakal menjengah dalam beberapa hari lagi..aku baru start nak bukak buku..cari mood kononnya..huh..kelas pun banyak yang dah habis.Lately selalu rasa tak sihat.Batuk,sakit2 badan,mata berair.Mungkin pengaruh cuaca yang tak menentu.Semoga Allah memberi kesihatan yang baik untuk sampai ke tarikh exam.Seksa gak kalau demam time exam..

hmm.. nak sambung balik study sebelum penyakit M tu datang balik..hehe..doakan aku sukses ye teman-teman..

Advertisements

Aidilfitri 2008

Salam aidilfitri,minal adil walfaizin..walaupun dah 2 minggu syawal masih ada waktu untuk kita bermaaf-maafan.Sekarang ni mesti ada yang busy pergi open house.Aku pun dah habis praktikum.Sekarang tgh busy nak exam pulak.Malasnyer..dah lama tak mengadap buku..huhu..

Syawal tahun ni adalah tahun pertama beraya sebagai seorang isteri.Ada perbezaaannya dengan raya yang lepas2.Tapi raya kedua aku demam pulak.Tak beraya ke mana pun..Dok kat rumah bertemankan minyak angin dan ubat.Apa nak buat..nak makan pun lidah rasa tak sedap.Walau apa pun raya tetap meriah..Aktiviti harian selepas raya bermula seperti biasa selepas ini.Di kesempatan ini,aku ingin mengucapkan `selamat naik pelamin`untuk Amin d`raptor yang akan bergelar suami 17hb ini.Selamat pengantin baru,semoga kekal bahagia selamanya..