Aidilfitri 2008

Salam aidilfitri,minal adil walfaizin..walaupun dah 2 minggu syawal masih ada waktu untuk kita bermaaf-maafan.Sekarang ni mesti ada yang busy pergi open house.Aku pun dah habis praktikum.Sekarang tgh busy nak exam pulak.Malasnyer..dah lama tak mengadap buku..huhu..

Syawal tahun ni adalah tahun pertama beraya sebagai seorang isteri.Ada perbezaaannya dengan raya yang lepas2.Tapi raya kedua aku demam pulak.Tak beraya ke mana pun..Dok kat rumah bertemankan minyak angin dan ubat.Apa nak buat..nak makan pun lidah rasa tak sedap.Walau apa pun raya tetap meriah..Aktiviti harian selepas raya bermula seperti biasa selepas ini.Di kesempatan ini,aku ingin mengucapkan `selamat naik pelamin`untuk Amin d`raptor yang akan bergelar suami 17hb ini.Selamat pengantin baru,semoga kekal bahagia selamanya..

7 thoughts on “Aidilfitri 2008

  1. selamat ari raya wey… dh salam raya kan ? dah maafkan aku kan kot2 ada slh ngan ko.. aku tgk hubby ko makin sehat jer… huhuhu… ko pun aku doakan yg terbaik…. jaga bb baik2…. take care….

  2. selamat hari raya Hida.aku pun mintak maaf klu ada terkasar bahasa or salah silap ngan ko.ade lbh kurang 2 bulan kita bersama,pasni tak tau kemana..

    hasben aku mmg sht,terlebey2 sht..hehe

  3. huda.. salam aidilfitri to u, maria mohon maaf atas segala kesilapan ya..
    maria rasa syawal ni tentu sgt bermakna buat kamu berdua.. takpe demam raya tu.. harap korang ber2 sentiasa happy ok. oh ya, gud luck dgn exam tau.. jaga diri n kesihatan..
    kim slm incik hilal. nanti amien kawen dtg ke?

  4. maria, jaga cik hafiz baik2 na..

    kak uda jaga abg hilal baik2 na… hehehe
    jaga org tu baik2 na…

    ahmad irfan tengah tunggu nak ngorat nie kalau pompuan…hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s