Last weekend punyer citer..

ni la pengantinnyer..anna & amin

ni la pengantinnyer..anna & amin

Cuti CNY last week kami pergi ke wedding one of my best friend ,Suhana and Amin.Rombongan Cik kiah turut juga disertai dengan mak buyung sorang ni yang tgh mabuk2..siapa lagi kalau buka Puan Suli kita ni..congrats kak ngah sebab dah ikut jejak langkah kami.hehe.Yang bestnyer ada ABC disediakan.Lepas tu kami sambung rombongan makan angin ke Lumut.Saje je makan angin satu family.Bukan senang nak wat gathering macam ni.Tapi yang tak bestnyer trapped dalam jem lak masa nak balik..Ramai lak orang piknik time ni.Dengan panasnya yang membahang..fuhh..baik dok rumah tidur..Nasib agak tidak baik la hari tu..Tempat makan yang kami singgah pun kurang memuaskan hati sebab lebih banyak lalat dari orang..ahaks.

cuti CNY aku cuma 2 hari je tapi Mr Hilal cuti seminggu.so keje dia jadi drebar aku le sepanjang 3 hari cuti yang berbaki.Hujung minggu dah balik ke Rawang….nak ikutt..Tuhan je yang tahu perasaan pregnant women yg dok berjauhan dengan suami..huhu..cepat kuar ye baby,biar mama ada kawan..

pose dari mak buyung..hehe

pose dari mak buyung..hehe

mr hilal saya..

mr hilal saya..

nipon pengantin baru gak..

nipon pengantin baru gak..

3 thoughts on “Last weekend punyer citer..

  1. Salam Huda.

    Kak Ain seronok dapat tengok gambar terbaru Huda🙂 Comel mak buyung ni pakai baju maternity hehehehe Dah tak berapa lama je lagi tu.. kuatkan semangat ye.

    Take care.

  2. salam

    dengar cerita puan myasara telah selamat melahirkan babyboy…
    tahniah diucapkan buat puan myasara dan suami…

    akhirnya, nandre telah ketemui seorang fighter untuk ahmad irfan…huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s