a ‘Dr.’ journey..

 DSC06168DSC06180

Alhamdulillah, my sis got to further study at UK for 3 years.Flight lak dapat pukul 11 malam seminggu sebelum raya.So kami sekeluarga pun pusing-pusing buka puasa kat KLIA untuk hantar dia.Ini le first time aku drive jauh waktu malam, walaupun agak gementar tapi terpaksa gak cekalkan hati.Macam ni la orang yang jauh dari suami,kena la belajar berdikari.Alhamdulillah,semuanya berjalan lancar.kagum gak ngan  my sis yang bakal bergelar ‘dr’ bila balik nanti.hajat di hati memang nak gak sambung sarjana,tapi tak tau le bila. wat masa ni biarlah aku sambung keturunan dulu..hehe.

well done sis..all the best to you…

Adam got a friend..

DSC06112

Inilah baby Puan Suliana dan suami.Lahir pada 27 Ogos lepas.Comey kan ? Namanya Mohd Zayyan.Ni gambar masa baru berusia seminggu.Bertambah lagi seorang hero dalam kelab hero semalaya.so,Adam dah dapat seorang lagi kawan..tahniah utk Suliana dan pasangan.semoga kehadiran Zayyan bakal menambah keceriaan dalam ikatan suci kalian..