a ‘Dr.’ journey..

 DSC06168DSC06180

Alhamdulillah, my sis got to further study at UK for 3 years.Flight lak dapat pukul 11 malam seminggu sebelum raya.So kami sekeluarga pun pusing-pusing buka puasa kat KLIA untuk hantar dia.Ini le first time aku drive jauh waktu malam, walaupun agak gementar tapi terpaksa gak cekalkan hati.Macam ni la orang yang jauh dari suami,kena la belajar berdikari.Alhamdulillah,semuanya berjalan lancar.kagum gak ngan  my sis yang bakal bergelar ‘dr’ bila balik nanti.hajat di hati memang nak gak sambung sarjana,tapi tak tau le bila. wat masa ni biarlah aku sambung keturunan dulu..hehe.

well done sis..all the best to you…

2 thoughts on “a ‘Dr.’ journey..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s