ada isi?

dah 2-3 minggu rasa badan cam tak best..sakit badan,tak boleh dok lama sket mengadap pc.Ada satu hari tu pergi kedai kain (bukan shopping pun) just tgk2 sebab nak tggu bank bukak tiba2 rasa loya tengok kain2 tu.kali kedua masa upload gambar,tiba2 loya tgk gambar sendiri.haha..kelakar tul..

apa kenanya aku ni? takkan pregnant kot? berdebar-debar rasanya.kebetulan minggu lepas wat medical check up utk pengesahan jawatan,kena wat xray.klu wat xray kan tak boleh peknen so aku pun wat la test sendiri..emm..negatif…la..bikin nervous je.maybe masuk angin kot.tak pun letih..tapi kalau peknen pun best gak..:)

7 thoughts on “ada isi?

  1. check jgn tak check.. dlu maria mau 3-4 kali check.. sbb byk kali check takde 2 line tau.. pelik.. agaknya belum sempat 2 line timbul, maria dah buang.. ntah ler.. tp tak period2.. smpai org tegur, bentuk badan berubah, still tak percaya..
    last2 check waktu pagi.. haa.. tgu 1/2 jam, baru nmpak 2 line tertera dgn jelasnya..

  2. uda, klu ada isi bleh joint aku hahahaha…aku dah 3 bulan nie..jgn tak caya…mula2 pon aku n hubby tak caya…tapi sekarang aku memang PERCAYA hehehe…sebab dah scan mmg ada…

  3. wow, kak widuna dah pregnant lagi, wow bestnya dia… lepas nie
    anak dia aka dapat adek baru la nampaknya.

    caya la kak uda,
    sengap-sengap dah ada isi rupanya dia.
    chewah.

    kak uda nak jadi doktor tu wahai kak widuna,
    tu yang dia riso tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s