new look..

Teruja pulak aku tengok blog amien dah tukar theme KOI,aku pun ketuk2 keyboard cari theme lain untuk blog ni..dan hasilnya..ni la wajah terbaru blog ku..serba hitam..tapi bukan KOI,ni theme Wu Wei.terima kasih daddy amien kerana memberi ilham untuk menukar theme ni.

emm..boleh la..bertukar selera..tapi untuk header dah hilang gambar ‘jariku tengah menari’.Tak sempat nak buat yang baru.Nanti akan ku curi masa untuk menggodek lagi PC ku.

ok friends,enjoice!! (enjoy+rejoice..)

6 thoughts on “new look..

  1. kakak myasara, sy bukan pakai theme KOI.
    saya pakai theme INove… huhu
    theme KOI tu sy buat review semata-mata nak mengenangkan tuan nandre yg selalu ejek sy sbg MAT KOI suatu masa dulu… hahaha

  2. btw nice theme. sy gunakan theme ni utk blog kelas sy clan223.wordpress.com.
    mula2 nk tukar pakai theme ni kat blog amien7, tp takde pulak setting nk boh gambo header ‘jariku tengah menaip’. psl tu la sy kansel n cari theme lain.. hehehe

  3. owh ye ke..tersilap baca la en amien.
    aah la yg ni tak blh boh header..hilang la identiti blog myasara kalau camni..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s