Ia sekadar angka..

Semalam aku telah genap 29 tahun.Segala puji bagi Allah yang masih mengizinkan aku bernafas di atas muka bumi ini.Sebenarnya aku terlupa yang semalam hari lahir aku disebabkan sibuk melayan karenah anak terunaku demam..Bila dapat wish dari seorang kawan baru aku teringat.Takde buat apa2 sambutan pun,suami pun belum balik lagi.Lagi-lagi nak dekat raya  ni kan busy wat persiapan raya.Sempena bertambahnya usia ini aku memohon kepada Yang Esa semoga,

–  menjadi isteri yang solehah untuk suami tersayang

–  panjangkan usiaku untuk aku membesarkan anak-anak ke jalan yang diredhai Nya

– cekalkan hati dan semangatku untuk menjadi insan cemerlang dalam karierku dan memperbaiki amalanku.

Tahun depan sudah mencecah 30.macam mana agaknya aku 20 tahun akan datang ye? Kalau panjang umur,masihkah aku dengan saiz seperti sekarang? haha..jom tengok ‘aku’ 20 tahun akan datang..

3 thoughts on “Ia sekadar angka..

  1. yaaa…. itu dia, aplikasi in20years.com telah digunakan oleh kakak myasara.. huhu
    aku penh reviu pasai website tu kat blog aku. hehe

    pepehal pun, slamat hari laher.. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s