Moody lak hari ni..

Apa yang mahu kuceritakan untuk entry yang dah sebulan sunyi ni ye..hari ini kekurangan mood baik untuk menulis.Waktu sedang menarikan jemari menekan keyboard,tetiba perut berbunyi-bunyi minta di isi.Jam pula telah pergi ke angka 3 membawa maksud perlu pulang segera kerana nanti anak terunaku mesti dah menangis mencari aku.Dalam lab ni pulak hangat semacam jer sebab aircond ..ala,aircond cap ayam,mana rasa sangat..hehe..Google lak ada problem and tak leh nak bukak blog member lain..Jadi,tak de apa la yang hendak ku tulis melainkan ini sahaja.Maaf kalau korang terbaca entry ku yang ketiadaan mood ini..

2 thoughts on “Moody lak hari ni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s