Mari menimbang berat..

ni bukan kaki aku tau..

Hari tu pergi TESCO sementara tunggu suami bayar autopark,saje berdiri kat atas mesin body scale.Masukkan 20sen and tengok la hasilnya..41 kg.Means aku dah turun 3 kilo! sudah lari dari BMI yang sepatutnya.Bukan la nak gemuk sangat tapi 41kg ni tak sesuai dengan usia dan tenaga yang perlu aku gunakan untuk lebih sihat.Patut le selalu rasa penat-penat je.Lebih-lebih lagi aku masih breastfeeding Adam.Rasanya aku ni banyak makan tapi tak tau le hilang ke mana.Maybe dah tiba masanya untuk aku ambil supplement untuk tambahkan sikit berat ni..Biar jadi ayam daging,sekarang ni tulang je ada..tiup angin pun boleh terbang..haha..

7 thoughts on “Mari menimbang berat..

  1. org lain penin pasai gumuk, chekgu myasara penin sbb kuruih.. huhuhu
    takpa, hang try makan susu weightgain. kot2 buleh jadi ayam daging cam shimie. wahahhahaha

  2. aku buka apa amien,dengan 41 kg ni mana nak larat nak ligan Adam.Hang tau la anak aku ni suka main kejar-kejar ngan aku kat rumah.kalau anak che nan suka main pijak2 anak aku lak suka main ligan2,campak2,baling2..tu yg perlukan banyak tenaga..

  3. hohoho bikda.. saye dah kurus ye..jgn jeles.. berat sudah hampir kepada berat sewaktu di US dulu..kekeke.. bagus betul ‘awang’ aku.. menyusu je keje..abis seme makanan aku die sedut..kekeke

  4. betui la kak uda, hang akan ditiup angen seumpama padi angen di bendang..

    adam menyusu lagi kah? ermmmmm ajaib nie

  5. anak aku memang suka kejor-kejor… dan wrestling dgn mak dia… tu yg mak dia kecik tu…

    amien: kuwang ajaq hang, shimut hang kata ayam dagin.. hhaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s