Day 1: my favourite song

KENANGAN TERINDAH – SAMSONS

aku yang lemah tanpamu
aku yang rentan karena
cinta yang tlah hilang darimu
yang mampu menyanjungku

selama mata terbuka
sampai jantung tak berdetak
selama itu pun
aku mampu tuk mengenangmu

darimu
kutemukan hidupku
bagiku
kau lah cinta sejati

yea ohh

bila yang tertulis untukku
adalah yang terbaik untukmu
kan kujadikan kau kenangan
yang terindah dalam hidupku
namun takkan mudah bagiku
meninggalkan jejak hidupku
yang tlah terukir abadi
sebagai kenangan yang terindah

Luv this song bukan sebab ada kena mengena dengan kisah dulu-dulu tapi sebab liriknya yang cukup mendalam..

yeah.aku telah memulakan cabaranku dengan semangat berkobar-kobar! macam takde benda lain nak buat kan..lantak le,ini blog aku yang punya! haha..

3 thoughts on “Day 1: my favourite song

  1. ya, kak uda nie memang suka menghayati lirik lagu…

    aku plak suka muzik tu sendiri, tak kira lirik dia macam mana pon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s