Menyampah tahap dewa..

Sudah menghampiri penghujung Februari..kerja-kerja tertangguh bulan Januari tak settle lagi..Azam tahun ni kononnya tak nak tangguh kerja tapi nampak gayanya belum terlaksana.Awal-awal tahun yang sibuk..sukan lagi..merentas desa..netball match..huhu..tak larat..

Saya sedang stress sekarang..alahai,kenapa la ada saja yang sakit hati dengan aku yang takde kena-mengena pun dengan dia..(Lari sket tajuk ye.).Aku tak faham la dengan seorang manusia ni yang kerjanya asyik cari kesalahan orang je.Sebenarnya kawan-kawan,ada seorang  manusia yang ckp aku ni tak buat kerja sebab anak-anak murid aku tak nampak peningkatan..hello,ini kelas pemulihan la..ko ingat sekali ajar terus dapat ke? eii..nyampahnya aku..

kalau bijak bestari sgt,ko je lah yang ajar budak pemulihan tu..buekk…

*30 day challenge tu postpone dulu la..aku sangat busy..*

maaf

Disebabkan ke’busy’an yang melanda sejak akhir-akhir ni dan internet dah takde kat sekolah maka saya terpaksa menghadkan update saya untuk entry blog ini..alahai..Saya takde broadband ye sebab line tak ok kat rumah saya,streamyx pulak belum sempat pasang..so..blog saya akan kembali bersawang..harap maklum…