Aktiviti sihatkan badan

sibuk enterframe kalahkan player..haha

Belum terlambat untuk mengucapkan tahniah untuk pasukan bola jaring SKKJ yang telah menjuarai Kelompok 7 baru-baru ni.Yang kat atas ni adalah barisan jurulatih dan ‘juru letih’ yang bertungkus lumus latih team ini setiap hari walaupun pada hujung minggu.Pembetulan ya,aku bukan coach pun,aku jd tukang sibuk..hehe.Aku ni cuma mencukupkan korum bila tak cukup player.Lagi satu jadi tukang amik dan antar diorang bila ada friendly match jauh dari sekolah.Lagipun hujung minggu bila suami tak balik,ada gak aktiviti yang sihat.Dah lama tak bersenam sejak ada anak ni.sekurang-kurangnya dapat juga cergaskan diri.tapi memang tak terkejar la kudrat budak-budak ni.Aku baru 10 minit main dah pancit,diorang steady lagi.memang berbaloi diorang menang..Syabas dan tahniah.Moga-moga tahun depan menang lagi..

2 thoughts on “Aktiviti sihatkan badan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s