10 tahun dulu..

Belek-belek album nak cari gambar masa pakai uniform sekolah dulu,terjumpa gambar ni..rindunya zaman persekolahan,waktu yang tak dapat diputar kembali.Inilah wajahku lebih kurang 10 tahun yang lalu sewaktu belajar di form 6.ha,kenal tak siapa disebelah ku itu? itulah puan sulie my BFF.

Kami waktu muda rumaja..haha

Masa ni tak kenal bedak compact lagi,tepek kat muka bedak baby johnson je,pakai krim fair&lovely.Balik sekolah beratur tunggu bas,muka pun berjelaga.Tapi manisnya tetap ada.haha..Setahun lepas tu masing-masing dah masuk U. Sekarang,masing-masing dah jadi mak orang.10 tahun lagi camne la keadaan kita ye kak Ngah? masihkah kita kekal slim macam sekarang atau lemak bertambah-tambah? semoga dipanjangkan usia persahabatan kita ini hingga akhir hayat hendaknya.dan semoga sentiasa kekal muda ‘rumaja’ sampai bila-bila..haha..

12 thoughts on “10 tahun dulu..

  1. oh tidaaakkkkk!!!!!!belengas je muka…wakakakaka…10 tahun akan datang dh berapa la anak kita kan…hahaha…badan aku rase maintain slim melim..hahaha…rindunya…

  2. sulie dan kak uda menang macam tu ja dari start aku kenai tahun 2006 dulu nie. cuma bila dah kawen tu, lain la sikit penampilannya. aku rasa sama ja kot, semoga dipanjangkan ruzki seperti apa yang ada sekarang nie. kak uda maintain kecik lagi.

    sulia ja nampak lagi kecik daripada dalam gambaor tu.

  3. Sulie ke tu? Kah kah kah kah kah kah…. panjang betui gelak tawa aku melihat akan gambau itu.

    Muka betul2 suci tu, takde pon dinodai oleh jerawat2 gatai lagi. hahahha… tak sangka hangpa dah kenai lama ek. baguih dok ada lagu tu.

    Aku kenai suzila je yang paling lama. tp sekarang dah macam tak kenai dah pon….. dunia…. dunia….

    • Bukan gelak keji, gelak tawa ketidakpercayaan je.

      ye la, aku dh terbiasa ngan jer jer ko tu. tetiba tgk muka suci bak memakai safi rania, tu yg aku tk tahan tu. hahahaha….

  4. jangan main-main, sulie lepas kawen bukan main vogue lagi, aku ingat lagi masa mula-mula dia kerja kat sini, tengok gambaq dia, lain… tapi lepas kawen, hang tengok…
    safi rania, satu lagi iklan yang Dafi dan sharifah tu… macam anak dara…

    apa cherita suzila, wahai sang amien? awat hang kata macam dah tak kenai dah pon?

    • Meh aku petik sket lagu Malique Too Phat bro:

      “Masa berlalu zaman berubah, dia berubah mereka berubah, orang berubah semua dah berubah”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s