Kalau boleh..

Dah 39 minggu ni..intan payung dalam perut ni masih belum ada tanda nak keluar.Seronok dia dok dalam ni ye,main bola dalam tummy mama tiap malam.Kalau boleh aku harap biarlah bersalin minggu ni sebab en suamiku sedang bercuti sekarang.Boleh la dia hantar gi hospital kalau tiba2 dah ada tanda nak bersalin.Lagipun senang sikit nak tinggalkan Adam kalau dia ada.Sekarang ni si teruna cilik tu asyik buat perangai je.Dia dah start jeles sebab adiknya nak keluar la tu.Bermakna mama dah kurang beri perhatian kat dia.Kesian..
Bila nak keluar ni sayang? nak tunggu cuti sekolah ke? huhu..mama dah takde mood nak gi sekolah dah..

One thought on “Kalau boleh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s