My ‘Intan payung’

Qaireen Hawani-seminggu

Intan payung saya dah selamat keluar pada hari khamis 17 Nov 2011 jam 8.46 pagi di hospital Teluk Intan sewaktu budak-budak tahun 6 sedang berdebar menunggu keputusan UPSR.Alhamdulillah saya dapat anak dara.Nama intan payung ni Qaireen Hawani.Agak sukar jugak mencari nama intan payung ni sebab sepanjang pregnant saya ingatkan saya akan dapat baby boy lagi.Scan pun tak nampak.Jadi kami cuma sediakan nama lelaki sahaja.Kalau ikutkan kami suami isteri suka nama Humaira tapi sama pulak dengan nama anak sepupu jadi terpaksalah cari nama lain.Nanti kalau ada masa saya akan ceritak kisah disebalik mencari nama intan payung saya ni.

Saya sedang dalam edisi berpantang sekarang dan membataskan masa saya untuk berblogging.Lagipun gambar Qaireen tak banyak lagi.Nanti bila saya dah rajin saya cubalah upload gambar dan entry terbaru pasal dia..ni tengah menaip pun sambil meriba Qaireen dengan pilis di dahi dan duduk tersiput2 sebab pakai bengkung..sabar je la..

3 thoughts on “My ‘Intan payung’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s