Love this moment

Biar gambar yang berkata-kata… 

sweet kan..aku riba Auni,Puan Suliana dukung Qaireen.Adam buat muka kat tengah-tengah.Zayyan main dengan abahnya.Kami jumpa masa awal Feb lepas kat Putrajaya.Tujuannya adalah untuk mengambil spectra 3 kepunyaan Puan Suli untuk dipinjamkan pada aku.

si comel Auni

nanti cerita lagi..sudah mau tidur,esok sekolah..hehe..

5 thoughts on “Love this moment

  1. Fulamak…. inilah happy family yang tersendiri… Adam tu memang ada tokoh jadi bodyguard yang hati kering la…memang ganaz jugak nie. takut aku la…

  2. gambaq single tu auni sedang monyok, mungkin sebab mak dia tak bagi beli ais krim atau telepon cekelat atau kipas coklat atau lain-lain….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s