Dah raya dah..

Selamat hari raya,biasa lah dah seminggu raya aku baru berkesempatan nak wish.Tahun ini warna tema raya keluarga kecil saya adalah grey+black tapi baju saya lak yang lari sikit dari warna tema.Belasah je la,yang penting raya tetap datang walupun takde baju ikut tema.Haha..tengok le potret family saya yang  kelakar apabila anak-anak meragam dan tidak mahu pose sepeti yang disuruh..sabar je la..

adik ok je,abang pulak mengada-ngada..

to hot to handle..

tak tau nak cakap apa..sabar aje banyak-banyak..tahun ini adik yang ada kat UK balik bercuti jadi meriah rumah semua adik-beradik ada.Di kesempatan ini,aku menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf atas segala salah dan silap.Semoga syawal ini memberi seribu rahmat untuk semua..minal aidil wal faizin..

2 thoughts on “Dah raya dah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s