Bersawang

Banyaknya sawang kat blog ni ye..lama dah tak menaip.

Sape boleh tolong sapu sawang ni ye..Cuma berkesempatan berinternet bila si kecil sudah lena dibuai mimpi.Masalahnya dengan mamanya sekali terbuai mimpi! haha..alasan semata-mata ,yang sebenarnya M.A.L.A.S.

MALAS nak gaduh dengan Adam yang sibuk nak tengok upin ipin dalam youtube kalau mamanya sedang online.

nanti Hawani pulak datang terkedek-kedek nak mintak disusukan.

nanti Adam tiba-tiba nak makan padahal petangnya sudah kenyang makan nasi dengan  mama…pastu nak susu.pastu nak gi toilet. Hawani pulak tiba-tiba nak uai..nak uai..la,nak nak tidur dalam buaian rupanya..

pastu Adam jerit2, mama,tolonglah saya bentangkan toto ni! mama pun bentang toto dok depan tv,baring tepi Adam sambil tengok cerita kat tv, lama-lama tv yang tengok kita..haha..

Kadang-kadang lappy on sampai ke pagi.Sedar-sedar dah subuh..emm..alahai. (busy nya hidup myasara ni ye..bukan busy mana pun tapi tak pandai nak cari masa.)

Esok malam la pulak nak update blog..

2 thoughts on “Bersawang

  1. betui jugak tu, takpe lah, ada masa cherita siket…takda masa, chari idea, bulan-bulan puasa nie mesti banyak cherita kan? nak raya? malam raya, malam 7 likur dan lain-lain lagi la…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s