Last weekend punyer citer..

ni la pengantinnyer..anna & amin

ni la pengantinnyer..anna & amin

Cuti CNY last week kami pergi ke wedding one of my best friend ,Suhana and Amin.Rombongan Cik kiah turut juga disertai dengan mak buyung sorang ni yang tgh mabuk2..siapa lagi kalau buka Puan Suli kita ni..congrats kak ngah sebab dah ikut jejak langkah kami.hehe.Yang bestnyer ada ABC disediakan.Lepas tu kami sambung rombongan makan angin ke Lumut.Saje je makan angin satu family.Bukan senang nak wat gathering macam ni.Tapi yang tak bestnyer trapped dalam jem lak masa nak balik..Ramai lak orang piknik time ni.Dengan panasnya yang membahang..fuhh..baik dok rumah tidur..Nasib agak tidak baik la hari tu..Tempat makan yang kami singgah pun kurang memuaskan hati sebab lebih banyak lalat dari orang..ahaks.

cuti CNY aku cuma 2 hari je tapi Mr Hilal cuti seminggu.so keje dia jadi drebar aku le sepanjang 3 hari cuti yang berbaki.Hujung minggu dah balik ke Rawang….nak ikutt..Tuhan je yang tahu perasaan pregnant women yg dok berjauhan dengan suami..huhu..cepat kuar ye baby,biar mama ada kawan..

pose dari mak buyung..hehe

pose dari mak buyung..hehe

mr hilal saya..

mr hilal saya..

nipon pengantin baru gak..

nipon pengantin baru gak..